Selkeytä, mikä on sinulle kaikista tärkeintä ja mitä tekemällä sinä voit elää joka päivä tyytyväisenä elämääsi. Tee elämäsi valinnoista helppoja. Irtaudu muiden ihmisten odotuksista ja saa enemmän aikaa omasta elämästäsi nauttimiseen.

Laura Kankaanpää the passion test

The Passion Test on Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin luoma työkalu, jonka avulla ihmiset ympäri maailman ovat selkeyttäneet omat intohimonsa. Intohimot ovat asioita, joita haluamme elämässämme pitkällä tähtäimellä ja niiden olemassaolo vaikuttaa olennaisesti onnellisuuteemme. Meillä jokaisella on intohimoja ja The Passion Testin avulla sinun on mahdollista selkeyttää niistä viisi tärkeintä.

The Passion Test -prosessin aikana sinulle selviää intohimojesi lisäksi, miten paljon ne toteutuvat tällä hetkellä elämässäsi ja ymmärrät, miten voit itse lisätä niitä juuri sinun elämääsi. Tulet myös rakentamaan selkeät merkit, mistä tiedät eläväsi juuri sinun näköistä elämääsi.

The Passion Test -työpaja

Tule valmiiseen työpajaan tai järjestä ystäviesi kanssa teidän oma työpaja The Passion Test fasilitaattorin ohjauksella.

Rennon The Passion Test -työpajan aikana kirkastat 5 tärkeintä intohimoasi, ymmärrät miten nykyinen elämäsi tukee intohimojasi ja rakennat merkit, joita seuraamalla tiedät eläväsi intohimojesi mukaan.

Työpajan jälkeen:

  • tiedät, mihin olet menossa

  • sinulle on selkeää, mistä asioista saat onnellisuutta, iloa sekä täyttymyksen ja merkityksellisyyden tunnetta

  • sinun on helppo tehdä päätöksiä valintatilanteissa

  • säästät aikaasi, kun ajatuksesi ovat selkeät

  • mietit vähemmän, mitä mielestä sinun pitäisi tehdä

  • vältyt stressiltä, koska et yritä venyä joka suuntaan

  • sinulle jää aikaa nauttia elämästäsi

tulevat työpajat

Tulevat tapahtumat löytyvät tästä sekä Energiaa Arkeen Facebook-sivulta

The Passion Test -työpaja 21.4. - Urban Wells, Helsinki
The Mastery Of Self Love -työpaja 19.5. - Urban Wells, Helsinki

Kyselyt ja ilmoittautumiset: mail@laurakankaanpaa.fi

Järjestä oma työpaja sinulle & ystävillesi

Kyselyt ja lisätietoa: mail@laurakankaanpaa.fi

Henkilökohtainen THe Passion Test

etkö saa kiinni intohimoistasi tai kaipaatko lisää selkeyttä seuraaviin askeleisiin kohti henkilökohtaista menestystä?

Henkilökohtaisen The Passion Test -valmennuksen aikana saat fasilitaattorin huomion itsellesi täysin. Valmennuksen jälkeen sinulle on täysin selkeää, mitkä ovat 5 tärkeintä intohimoasi ja sinulla on työkaluja, joiden avulle selviät eteen tulevista vastoinkäymisistä matkallasi kohti sinun unelmiesi elämää.

Passion testi selkeytti huomattavasti minun viisi tärkeintä intohimoa ja sain myös selkeyden siitä, miten tämänhetkinen elämäni tukee intohimojani.

Kaikkiaan nautin niin testin teosta kuin tuloksista ja Lauran rauhallinen, asiantunteva lähestyminen antoi paljon ajatuksia ja ideoita niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuden suunnitelmiin.
— Tara

Henkilökohtainen Passion Test sisältää kaksi kahden tunnin (2 x 2h) henkilökohtaista työskentelyaikaa, The Passion Test -työkirjan sekä kotona tehtäviä harjoituksia. Näiden kahden kerran jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä valmentajan kanssa. Lisäkertojen tarkoitus on auttaa sinua pitämään kiinni sinun viidestä tärkeimmästä intohimostasi ja tukea matkaasi kohti henkilökohtaista menestystäsi.

Varaa oma passion testisi mail@laurakankaanpaa.fi